Sponsor een solar lamp!

afbeelding van Ellen

Help ons de kerosine en parafine lampjes in Kenia te vervangen door de Niwa Multi 300 XL solar lampen! Energie is in de gebieden waar stichting Circle4life werkt niet aanwezig en in de plaatsen waar dat er wel is, valt het geregeld uit. Daarom wordt er veel gebruik gemaakt van kerosine of parafine lampjes. Zowel kerosine als parafine is zeer schadelijk voor mens en milieu, ongezond, onveilig en duur. De  Niwa Multi 300 XL solar lamp is een solide, helder licht gevende lamp werkend op zonne-energie.  De lamp

Help ons de kerosine en parafine lampjes in Kenia te vervangen door de Niwa Multi 300 XL solar lampen!

Energie is in de gebieden waar stichting Circle4life werkt niet aanwezig en in de plaatsen waar dat er wel is, valt het geregeld uit. Daarom wordt er veel gebruik gemaakt van kerosine of parafine lampjes. Zowel kerosine als parafine is zeer schadelijk voor mens en milieu, ongezond, onveilig en duur. De  Niwa Multi 300 XL solar lamp is een solide, helder licht gevende lamp werkend op zonne-energie.  De lamp levert een positieve bijdrage aan het milieu, de gezondheid en de economie. Dit is de reden dat wij deze lamp willen introduceren als vervanger voor de kerosine en parafine lampjes in Kenia.

De NIWA Multi 300 XL wordt in Hong Kong geproduceerd en is uitvoerig getest in diverse gebieden in Afrika en India. Wij betrekken de lamp via de enige importeur voor Kenia, SunTransfer.
De lamp is regenwaterdicht en van een onbreekbaar kunststof gemaakt en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Er geldt een garantie periode van 2 jaar. Via onze partner UWEP (United Women Empowerment Program) zijn al vele lampen uitgezet en er zijn zelfs lampen die al ruim 7 jaar werken.
De lamp kan op vijf standen worden gezet, van zwak tot zeer sterk licht. Het zonnepaneel wordt via een usb-aansluiting aan de achterzijde van de lamp aangesloten. Bij opladen geeft dit een rood lichtje, als de lamp is opgeladen geeft dit een groen lichtje.
Daarnaast is de lamp te gebruiken om mobiele telefoons op te laden via een tweede usb-poort aan de achterzijde. Adapters voor de diverse modellen worden meegeleverd. Een mobiele telefoon is binnen drie uur opgeladen.

Wat is ons doel?

  • de gevaarlijke kerosine en parafine lampjes te vervangen door duurzame solar lampen
  • besparing op kosten van kerosine en parafine waardoor dit geld gespaard kan worden
  • opbrengsten van opladen mobiele telefoons worden gespaard
  • verhoging van de zelfstandigheid van de mensen binnen de projecten van Circle4life
  • spaargeld aan te wenden voor aanschaf van zaden, kunstmest of andere dringende zaken
  • werken met duurzame en milieu vriendelijke producten 

Help ons hun leven te veranderen en te werken aan een betere toekomst! Voor slechts €50,00 maken we het verschil! 

Lees meer over de lampen op de website van de producent: http://niwasolar.com/Multi_300_XL_Solar_Light_Mobile_Phone_Charger.php

Voor hen, door u, met ons!
 

Tags: