Fun Day 28 februari 2015

afbeelding van Ellen

Groepsfoto voor de ingang van de Orphanage, National Park Nairobi, KWS

Zaterdag 28 februari was het eindelijk zo ver... de eerste Fun day voor 18 kinderen uit de programma's van Circle4life. Uit alle gebieden rondom Donyo kwamen ze... Uamani, Kitambasya, Baringo, Maendeleo, Donyo, Makutano, Kiandutu...
Voor de kinderen was het heel vroeg op, de eersten werden al om half vijf opgehaald en om precies 6.24uur was het stel compleet.
Go Kenya Tours and Safaris had ons auto's en chauffeurs ter beschikking gesteld en om half zeven vertrokken we richting Nairobi. Op de heenweg nog stille kindjes, ze kenden elkaar nog niet en hadden geen idee hoe en wat. Maar dat veranderde snel. Eerst naar Giraf Manor waar ze allemaal giraf Suzie mochten voeren. Wat een belevenis. Vandaar naar the Elephant Orphanage van de David Sheldrick Elephant Orphanage​ waar ze om elf uur het voeden van 29 baby olifantjes bij woonden. Kleine olifantjes liepen langs het publiek en mochten zelfs geaaid worden. Daarna was het lunchen met z'n allen bij het Rangers restaurant en konden ze kiezen uit Frites met een worstje of Pilau (rijsgerecht). Frisdrankje erbij en de lunch was compleet. Na de lunch naar de Orphanage van het KWS (Kenya Wildlife Service), een dierentuin waar zieke dieren uit het wildpark worden opgevangen. Een dag met enorm veel indrukken en super blije kinderen. Op de terugweg was het een gekakel van jewelste... terug in Donyo kregen ze allemaal nog een goodie bag mee bestaande uit schrift, etui, potloden met puntenslijper en gum, wild dier, jojo en een lollie. Een dag om nooit te vergeten. Een dag die zonder de sponsoring door Go Kenya Tours and Safaris, Giraffe Manor, Restaurant Rangers, The David Sheldrick Wildlife Trust​ en Haasbeek Herenhof​ niet mogelijk was geweest. Dank jullie voor een geweldige dag , een dag die ze nooit meer zullen vergeten!

De foto's van deze dag zijn te zien op onze facebook pagina www.facebook.com/circle4life

Tags: