Van sloppenwijk naar kostschool - Kevin Johanna

afbeelding van Ellen

Kevin Johanna, in april start zijn nieuwe schoolleven... op naar kostschool Heigths Academy, education, family empowerment, Circle4life Kenya Kevin voor het intake gesprek op Heights Academy, na de april vakantie zal hij hier intern gaan wonen en naar school gaan, onderwijs, Circle4life Kenia Kevin in gesprek met het schoolhoofd, Heights Academy, onderwijs, Circle4life Kenia

Donderdag 5 maart was voor Kevin Johanna uit de sloppenwijk Kiandutu een heel spannende dag. Vandaag had hij de intake en zijn assessment bij Heights Academy. Wat een keurig beleefd en opgevoed jongetje! Met veel plezier had hij zijn gesprek met het hoofd van de school. Zijn test is afgerond en met ingang van de tweede termijn (na de april vakantie) zal hij worden toegelaten tot Heights Academy. Hij zal intern op school gaan wonen en alleen de schoolvakanties thuis bij zijn moeder en zusje doorbrengen. Circle4life helpt hem met school.
Eerder deze week hebben wij zijn broer Jozephat weggebracht naar het opleidingscentrum Kolping om ook zijn opleiding tot lasser te kunnen doen!

De impact van onderwijs... een stap naar een betere toekomst!

Tags: