Bezoekdag bij Ol Kalou Revalidatie centrum

afbeelding van Ellen

Onesmus Musyoki, medical aid, crisis aid, family empowerment, Circle4life CBO, stichting Circle4life Onesmus wordt innig omhelsd door zijn kleine zusje, Ol Kalou Rehabilitation Centre, family day, medical care, Circle4life Lunchen met z'n allen op de familie dag bij revalidatiecentrum Ol Kalou, het gezin van Onesmus en het gezin van tweeling Faith en Mercy, medical care, Circle4life Kenya

Het hoogtepunt van iedere termijn bij revalidatie kliniek Ol Kalou is voor de kinderen de bezoekdag. Zaterdag 7 maart was het zo ver en mochten alle ouders en broertjes/zusjes op bezoek bij de kinderen die daar intern wonen en onder behandeling zijn of herstellen. Zo ook Onesmus en de tweeling Faith en Mercy.

Met een taxi vol ging maatschappelijk werkster Margarete Njeri gisteren samen met de moeders en de drie zusjes van Onesmus, volbepakt met eten, op bezoek bij het drietal.
Onesmus is op 3 februari j.l. geopereerd en zit vanaf zijn lies tot voet in het gips. Gips wat iedere week vervangen moet worden omdat de stand van zijn voet langzaam gecorrigeerd moet worden. Dit blijft zo tot september. Dan zijn de specialisten uit Italie over en wordt bekeken of hij al toe is aan zijn tweede operatie. Inmiddels is Onesmus geheel gewend aan het leven in het centrum en de school. Het afscheid voor zijn kleine zusje was echter moeilijk.
Tweeling Faith en Mercy, die al sinds 2013 bij Ol Kalou intern wonen en net als Onensmus in het sponsorprogramma van Circle4life zitten, zijn al een eind op weg. Op dit moment is er een kleine tegenslag en wordt bekeken of de twee zusjes toch nog een periode in het gips terugmoeten. Wij zullen dit binnenkort horen.
Ze hebben genoten van een heerlijke dag en moe maar voldaan gingen de moeders en de drie zusjes terug naar huis, een rit van zo'n drie en half uur!  

Samen met u maken we een toekomst voor deze kinderen mogelijk! Zij hebben onze steun hard nodig! Helpen? Iedere bijdrage is welkom op NL12INGB0005368172!

Tags: