De grote dag...

afbeelding van Ellen

 De ernstig zieke John op zijn nieuwe bankbed, naast hem zijn moeder, zoontje, vrouw en baby Victoria, Donyo Sabuk, family empowerment, Circle4life Het nieuwe huis voor het gezin van de ernstig zieke John uit Donyo Sabuk, Kenia, family empowerment, Circle4life Het op hoogte gemaakte bankbed voor John, als zitten te moeilijk wordt... family empowerment, Circle4life Kenya Het stapelbed met klamboe voor de kinderen, family empowerment, Circle4life Kenia, John, Donyo Sabuk

Maandag was DE grote dag voor John, zijn vrouw en hun kinderen. John lijdt aan ALS en medisch gezien kunnen we niets voor hem doen. Wel kunnen we helpen om zijn leven nog zo aangenaam mogelijk te maken. In de afgelopen weken hebben we een nieuw huis, op de grond van John en zijn moeder, gebouwd. Een huis met cementvloeren, een stapelbed voor de kinderen en een gewoon bed voor de ouders. Daarnaast hebben we een speciaal bed laten maken voor in de woonkamer, op kniehoogte van John, wat tevens als bank gebruikt kan worden, zodat John kan liggen zodra het niet gaat.
Gisteren vertelde John aan maatschappelijk werkster Margarete Njeri dat hij geaccepteerd heeft dat hij niet meer beter wordt maar enorm dankbaar is dat hij de laatste periode van zijn leven zo mag leven. Dat beetje geluk gunnen we hem en zijn gezin van harte!

Tags: