The finishing touch...

afbeelding van Ellen

Family empowerment, medical assistance, ALS, ongeneeslijk ziek, Donyo Sabuk, Circle4life Kenya Als John moet rusten kan hij de bedbank gebruiken, aangepast voor hem en van een goed matras voorzien, family empowerment, Donyo Sabuk, Circle4life Kenya

The finishing touch... Nu ook het eenpersoonsbed, de kussens voor de bedbank en de muskietennetten geleverd en opgehangen/neergezet zijn is het AF!!!
Donderdag troffen we een zeer emotionele en dankbare John aan. De wetenschap dat hij ondanks zijn dodelijke ziekte nog kan genieten van de laatste tijd en zijn vrouw en kinderen straks met een 'gerust hart' achter kan laten maakten hem erg gelukkig en dankbaar. De bedbank heeft kussens tegen de rug en zijkanten zodat het overdag als bank gebruikt kan worden, moet John rusten dan wordt het omgetoverd tot bed!
De dove Susan die nu nog op Machakos School for the Deaf is, zal haar vakantie in april thuis doorbrengen en dit zal een enorme verrassing zijn omdat ze niet weet dat ze inmiddels in een nieuw huis wonen! Mede door uw inzet hebben wij dit mogelijk kunnen maken. Onze dank hiervoor!

Tags: