Parkkunst Koningsdag 27 april 2015

afbeelding van Ellen

Op Koningsdag is stichting Circle4life weer aanwezig op KunstPark in Park Rijnstroom te Alphen aan den Rijn met een grote kraam vol Afrikaanse kunst, hebbedingetjes, doeken, tassen, slippers, sieraden... kortom meer dan de moeite waard om even langs te komen.  Koningsdag 2015, ParkKunst, Park Rijnstroom, Circle4life, sponsoring, markten

Op Koningsdag was stichting Circle4life weer aanwezig op KunstPark in Park Rijnstroom te Alphen aan den Rijn met een grote kraam vol Afrikaanse kunst, hebbedingetjes, doeken, tassen, slippers, sieraden... kortom het was meer dan de moeite waard om even langs te komen.

Onze kraam was de eerste als je het park binnenkwam. Het weer zat enorm mee en we hebben enorm veel aanloop gehad. Ook de verkoop was geweldig. Ellen van Gemert, oprichter Circle4life, werd geinterviewd door een reporter van de lokale omroep Studio Alphen en was live in de uitzending te horen.
We kunnen terugkijken op een geweldige Koningsdag. Onze dank gaat uit naar ParkVilla de organisator van het ParkKunst evenement en iedereen die heeft bijgedragen aan het welslagen van deze dag. Samen maken we het verschil: voor hen, door u, met ons!

Tags: