Small Charity week en de impact van kleinschalige hulp

afbeelding van Ellen

  

De week van 15-20 juni is Small Charity Week.

Vandaag wordt aandacht besteed aan het fondsenwerven. Hoe belangrijk het voor ons is om te kunnen werken in de rurale gebieden in Kenia met uw hulp laten we regelmatig aan de hand van berichten en foto’s zien. Zowel op onze website als op facebook.

Zonder uw hulp kunnen wij het werk in Kenia niet doen. Over 2014 hebben we in totaal ruim € 50.000 mogen ontvangen. Meer dan 95% is ten goede gekomen aan de projecten en de uitvoering daarvan in Kenia. De overige kosten zijn niet te vermijden, zoals kosten voor bankieren en internet. We werken transparant, alles wat binnenkomt gaat naar de projecten. Kosten voor reizen en verblijf binnen de sponsorgebieden en de aankopen voor markten e.d. worden vanuit prive geld betaald.

Om u te laten zien hoe groot de impact is van ons kleinschalige werk laten de foto’s over de donatie van onze energiezuinige Wisdom Stove zien. Het traditionele kooktoestel, jiko, in een modern jasje. Geen giftige rook meer omdat de rook gerecycled wordt, 50% hout besparend en slechts kleine stukjes hout zijn nodig om het vuur hoog te houden.
Gisteren hebben we kindertehuis Community of Hope in Magongoni (hier verblijven Mary Grace – tot vorig jaar in ons sponsorprogramma – en de baby’s Irene en Joseph) met de Wisdom Stove kunnen verblijden.
Maatschappelijk werkster Margarete Njeri heeft de werking uitgelegd en vanaf nu kan de babyvoeding apart bereid worden.

Dankzij uw hulp maken we dit mogelijk! Ook helpen? Maak uw donatie over naar NL12INGB0005368172 t.n.v. Stichting Circle4life. Wij hebben de ANBI status waardoor uw giften fiscaal aftrekbaar kunnen worden.