Banketbakkers in de dop

afbeelding van Ellen

Mengen, mixen, nadenken... de ingredienten voor een succesvolle cake in de Cookswell Business Oven De Cookswell Oven warmt op, het beslag wordt gemaakt... family empowerment programma Circle4lifeHet eindresultaat van een oefensessie cake en broodbakken met de Cookswell Business Oven

Vorige week vond de 'bak-training' voor vader Joseph Elim en moeder Eunice uit het sponsorprogramma van Circle4life plaats.
In januari dit jaar werd een prachtige grote oven geschonken aan kindertehuis Community of Hope en werd de huismoeders en onze vader en moeder geleerd hoe brood en cake te bakken met deze houtskool gestookte oven van Cookswell Energy Saving Jiko's. Dankzij de zeer leerzame training door Maureen van Amari Quickbreads werden de basis principes uitgelegd en nu was het dus weer tijd om het zelf in praktijk te brengen. En met succes, iedere keer gaat het beter en deze sessie bestond uit het bakken van brood en lemon cake! Een geweldig mooi project waarbij we deze ouders leren om te bakken zodat ze later dit jaar zelfstandig kunnen gaan werken aan een eigen 'bakkerijtje' aan huis en zo dus inkomen kunnen genereren om in het levensonderhoud van hun kinderen te voorzien. Dankzij uw sponsoring maken we dit mogelijk!

Tags: