Hoop doet leven!

afbeelding van Ellen

Crisis hulp, Circle4life Kenya, Kitambaasye, home construction Family empowerment, Pauline heeft de shamba voorbewerkt en is klaar om te zaaien, Circle4life Kenya, Kitambaasye Crisis hulp, Circle4life Kenya, Pauline met een paar van haar kinderen voor het huis in aanbouw

Hoop doet leven! Bij Pauline Mutete uit Kitambaasye, Kenia, is dit zeker het geval. Twee weken geleden nog zonder enige hoop, nu met hoop en een enorme inzet!
Pauline's situatie was meer dan schrijnend. Haar man is vorig jaar mei na een ernstige longontsteking overleden en hun gezamenlijke huis brandde kort daarna af tot op de grond. De zorg voor 8 kinderen was haast onmogelijk en het provisorische huisje wat buren samen met haar gemaakt hadden op de eigen grond van Pauline en haar man maakte de hoop op een toekomst ook met de grond gelijk.
Inmiddels is de bouw van het nieuwe huis, wat door Circle4life wordt neergezet, een eind gevorderd. De stapelbedden zijn besteld. Maar belangrijker nog is dat Pauline haar hoop en energie terug heeft. Ze heeft de afgelopen week enorm hard gewerkt om haar shamba (veld) klaar te maken voor het inzaaien. Circle4life steunt haar met zaden en kunstmest maar voorwaarde was dat ze eerst zou zorgen dat alles klaar is om te zaaien. En dat is het dus nu! In de fotobijlagen kunnen jullie de laatste bouwontwikkelingen zien en uiteraard houden we ju op de hoogte.
Zonder jullie steun was dit niet mogelijk. Onze dank hiervoor!
Ook geraakt door onze projecten? Wij zijn enorm blij met iedere donatie hoe klein ook. We kunnen daarnaast garanderen dat we nagenoeg geen overheadkosten hebben en uw sponsoring ook echt bij de projecten komt. Daarbij is Circle4life een ANBI stichting wat inhoudt dat uw giften fiscaal aftrekbaar kunnen zijn!

Tags: