Reis naar het einde van de wereld....

afbeelding van Ellen

Medical Aid, moeder Esther tekent de toestemming voor de operatie van Onesmus, Circle4life Kenya Onesmus brengt de vakantie thuis door bij zijn familie in Uamani, medical aid, special need, Circle4life Kenya Drie zusjes en het broertje van Onesmus, Uamani, Kenya, family empowerment, education, Circle4life Kenya

Vandaag stond Uamani op het programma. Als je denkt dat het eind van de wereld dichtbij is dan ben je vlakbij Uamani. Schitterende glooiende landschappen afgewisseld met dikbeboste stukken.

Het gezin van Onesmus (de jongen met de handicap die in revalidatiecentrum Ol Kalou wordt behandeld) woont hier. Begin vorig jaar hebben we een huis voor het gezin gebouwd en van bedden voorzien. Moeder Esther is enorm betrokken en zorgt voor een spic en span huisje. Onesmus brengt de kerstvakantie bij zijn gezin door en samen met zijn vier zusjes, broertje en ouders worden het gezellige dagen. De reden voor ons bezoek was de toestemming, en handtekening, van de ouder(s) voor de tweede operatie die Onesmus eind januari zal ondergaan. Zonder deze toestemming gaan we niet laten opereren. Onesmus krijgt een beenbesparende operatie wat inhoudt dat zijn te korte (genetische afwijking) met metalen pinnen en steun per dag opgerekt zal gaan worden. Een zeer pijnlijk en lang proces. In totaal moet 17cm opgerekt worden en het gaat met een mm per dag.
De kosten zijn hoog maar zijn toekomst is het belangrijkste.

Wilt u helpen? Iedere euro is welkom. U kunt ons helpen door een eenmalige donatie te doen of sponsor te worden. Dit kan al vanaf € 5,00 per maand.
U zou Onesmus hier enorm mee helpen. Zou dit niet een mooi kerstkado zijn?

NL12INGB0005368172 t.n.v. stichting CIrcle4life o.v.v. Onesmus
Stichting Circle4life heeft de ANBI status waardoor uw giften aftrekbaar (kunnen) zijn.
Helpt u mee?