Back to school ... vol spanning wachten op de operatie

afbeelding van Ellen

Onesmus en tweeling Faith en Mercy terug bij de school in Ol Kalou, medische hulp, onderwijs, Kenia, Circle4life

Wij hopen dat u mooie dagen met uw gezin, familie en/of vrienden hebt mogen doorbrengen en wensen u voor 2017 een gelukkig en gezond jaar toe!
Voor Circle4life zijn in Kenia de drukke weken gestart. De schoolvakanties zijn ten einde en de eerste kinderen zijn weer terug naar school gebracht.
Maatschappelijk werkster Margarete Njeri heeft Onesmus en de tweeling Faith (links op de foto) en Mercy weer naar revalidatiecentrum Ol Kalou gebracht. Voor Onesmus en Faith wordt het een spannende tijd, hun operatie staat gepland voor 23 januari. Bij Onesmus gaat de metalen constructie met platen en schroeven in- en aangebracht worden en zal zijn korte onderbeen heel geleidelijk opgerekt worden tot de benodigde 17cm bereikt is. Dit proces gaat maanden, zo niet jaren, duren.
Voor Faith wordt een operatie gedaan om pezen die aan elkaar vergroeid zijn te scheiden zodat de stand van haar ene voet niet teruggroeit.
Spannende weken en wij wensen hen heel veel sterkte voor en na de operatie. In februari hopen we hen te bezoeken.
Verder wensen we alle kinderen uit onze projecten weer succes dit nieuwe schooljaar!

We zijn enorm blij dat u ons ook dit jaar blijft steunen. Bent u nog geen sponsor? Word dan sponsor vanaf € 5,00 per maand. U kunt zich aanmelden via de knop 'sponsor worden' of via onze website, onder de tab 'hoe kan ik helpen' kunt u aangeven wat uw keuze is.

Eenmalig doneren? Ook daar zijn we enorm blij! Maak dan uw donatie over naar NL12INGB0005368172 t.n.v. Stichting Circle4life

Tags: