Het belang van goed onderwijs

afbeelding van Ellen

Mary voor de poort bij Kiboko Secundary School, onderwijs is haar toekomst #Circle4life Kenya

Circle4life vindt onderwijs enorm belangrijk en daarmee het werken aan een toekomst. Drie van 'onze' oudste kinderen zijn begonnen aan een nieuwe fase in hun leven.
de vijftienjarige Mary is gestart op de middelbare school en heeft beloofd alles te geven om goede resultaten te behalen. Zij beseft heel goed dat onderwijs haar toekomst is en bepaalt.
Haar broer Samuel (17) is gestart met een beroepsopleiding tot automonteur, een droom die hij al lang koestert. Hij woont dit schooljaar intern bij Kolping Vocational Training Centre en zal alleen de schoolvakanties thuis bij zijn oude vader en zus doorbrengen.
Ook Kennedy (19) is een stap verder. Vorig jaar heeft hij, met succes, de opleiding tot timmerman afgerond bij Kolping en loopt nu een half jaar training bij de locale fundi in Donyo om zo de fijne kneepjes van het vak te leren alvorens hij daar een baantje krijgt.
Dankzij uw steun zullen deze drie kanjers aan een mooie toekomst kunnen werken. Aan hun inzet zal het zeker niet liggen. Ze gaan er alledrie voor!
Dank u wel voor uw geloof in ons werk!
Nog geen sponsor maar wil je helpen? Je kunt eenmalig doneren op NL12INGB0005368172 of sponsor worden vanaf €5,00 per maand (zie button op onze facebook pagina of ga naar www.circle4life.nl/hoe-kan-ik-helpen

Tags: