Crisis hulp pur sang

afbeelding van Ellen

 Felistar met haar zusje na het goede nieuws, family empowerment, crisishulp Kenia De waterput bij het huis voor Felistar en haar broers en zusjes, Kenia  Een van de slaapkamers van het huis van de moeder van Felistar, Kenia

Felistar (19) en haar zusje Elizabeth (10) hebben alle reden om blij te zijn. Na heel veel geduld en continue blijven proberen heeft maatschappelijk werkster Margarete Njeri het voor elkaar gekregen dat de grond en het huis van hun overleden moeder op naam van de achtergebleven kinderen is gezet. Zodra het huis is opgeknapt en van bedden is voorzien (de oma heeft alle huisraad verkocht) en de sloten zijn vervangen gaan de 6 zusjes en broertjes en de 2 kinderen van Felistar in het huis wonen. Wij gaan Felistar helpen met het opstarten van een eigen groente kraam. De groente gaat ze zelf verbouwen op hun eigen grond waar ook een waterput aanwezig is!
Family empowerment en crisis hulp in een!
Samen met u maken we dit mogelijk. Wilt u ons steunen? U kunt ons helpen door een donatie over te maken naar NL12INGB0005368172 t.n.v. stichting Circle4life.

Tags: