Kerstgroet

afbeelding van Ellen

Kerstgroet namens de kinderen en gezinnen uit de projecten van Circle4life, Kenia

Het jaar is weer voorbij gevlogen. Dat hebben we bij Circle4life ook weer gemerkt. Maar ondanks dat de tijd vliegt, hebben we weer veel weten te bereiken.
We hebben een aantal nieuwe gezinnen opgenomen die we vanuit een crisissituatie naar een acceptabel en leefbaar niveau hebben gebracht. Het is nu aan hen om, samen met ons, de volgende stappen te zetten. Van een aantal gezinnen hebben we afscheid genomen. De meeste omdat ze het nu zelf kunnen en wij alleen nog de vinger aan de pols houden. Maar helaas ook een aantal omdat de ouders geen moeite doen om vooruitgang te boeken en te lang achterover blijven leunen.

Er is een aantal jongeren dat hun opleiding heeft afgerond en nu in staat is om een baan te zoeken. Daar helpen we ze nog bij en dan mogen ze zelf in hun onderhoud voorzien. Mochten ze dan ergens vastlopen, weten ze ons wel weer te vinden. Ook hebben we een flink aantal kinderen door middel van medische zorg of therapie op weg geholpen.

De dankbaarheid van al deze mensen is groot omdat Stichting Circle4life voor een verandering in hun leven heeft gezorgd die ertoe doet. En diezelfde dankbaarheid geven wij door aan jullie. Want zonder jullie zijn wij nergens. Dus dank je wel voor jullie steun en vertrouwen.

Mede namens alle kinderen en ouders uit onze projecten wensen we jullie mooie feestdagen toe en hopen dat we in 2018 weer op jullie kunnen rekenen.

Mede namens het bestuur,

Ellen van Gemert
Voorzitter

Tags: