Tayfun Ozcan Enfusion wereldkampioen Kickboksen wordt ambassadeur

afbeelding van Ellen

Breaking news: Tayfun Ozcan wordt ambassadeur van Circle4life

Tayfun Ozcan, Enfusion wereldkampioen kickboksen, ambassadeur van Circle4life

Vol trots mogen wij melden dat Tayfun Ozcan, Enfusion wereldkampioen kickboksen in de gewichtsklasse tot 72.5 kilo uitkomende namens Siam Gym in Valkenswaard, besloten heeft zich actief in te gaan zetten voor Circle4life. In een gesprek met Tayfun licht hij zijn keuze toe:

“Binnen mijn sport is het beschikken over een gezond lichaam, optimale voeding en balans in je leven vanzelfsprekend, een noodzaak om te presteren. Helaas is het zo dat veel mensen om ons heen nog niet eens beschikken over de meest elementaire voorzieningen zoals schoon drinkwater of een dak boven hun hoofd. Via een bekende hoorde ik over Circle4life en hoe deze stichting zich met al het mogelijke inzetten om het leven van de armsten in onze maatschappij wat draaglijker te maken. Ik besloot meteen dat ik me hiervoor wilde gaan inzetten.“

Ellen van Gemert, oprichtster van Circle4life: “Wij waren ontzettend blij toen Tayfun ons benaderde om ambassadeur te worden van onze stichting. Tayfun is een topsporter met een groot netwerk en veel volgers op social media. Daarnaast is hij een persoon met het hart op de juiste plek, we kunnen niet wachten tot we de samenwerking meer vorm kunnen gaan geven. We hopen dat zijn ambassadeurschap de stichting een impuls gaat geven die ervoor zorgt dat we nog meer kinderen aan een betere toekomst kunnen helpen.”

Naast het onder de aandacht brengen van de projecten van Circle4life zal Tayfun dit jaar twee seminars organiseren waarvan de opbrengst 100% ten goede zal komen aan de stichting Circle4life.

Circle4life is ook te zien op de borden rondom de ring maar ook als shirtreclame! Wij zijn hier enorm blij mee!

 

Tags: