Dedii (Immaculate Akoth) van vijf heeft onze hulp nodig!

afbeelding van Ellen

Dedii (5) heeft onze hulp hard nodig, operatie, revalidatie, Circle4life Kenia

De nu vijfjarige Dedii is toen ze drie jaar oud was ernstig gevallen waarbij ze haar rechterheup gebroken heeft. Het bot stak uit naar buiten. Via een lokale kliniek werd ze doorgestuurd naar het Kenyatta National Hospital. Daar heeft het kleine meisje een maand een tractiebehandeling gehad waarbij haar beentjes omhoog staken en er tegengewichten geplaatst waren om zo de heupen in de juiste stand te krijgen. Na die maand is ze ontslagen uit het ziekenhuis. De eerste nacontrole was volgens de artsen goed. Door misstanden na de enorme staking van medisch personeel in 2016 lukte het de ouders echter niet meer om het ziekenhuis in te komen, mede doordat zij de kosten hiervoor niet konden opbrengen. Het gevolg is een kindje wat niet zelfstandig meer kan lopen, erg veel pijn heeft en vergroeide heupjes laat zien.
We hopen vandaag in het Gatundu Hospital meer duidelijkheid te krijgen over de behandeling en hopen dat we zo snel mogelijk kunnen starten met een operatie. Dat ze zo snel mogelijk geholpen moet worden is duidelijk. De verwachting is dat ze na een operatie ca. zes maanden nodig zal hebben om te leren lopen.

Wij hebben uw hulp hierbij hard nodig! Wilt u helpen aan een toekomst voor de kleine Dedii, iedere donatie is welkom op NL12INGB0005368172 t.n.v. stichting Circle4life o.v.v. Dedii

Tags: