FEEST! voor Akoth

afbeelding van Ellen

Tijd om naar huis te gaan, operatie geslaagd #GatunduDistrictHospital, Circle4life, Kenia Mama draagt Akoth naar de taxi, time to go home! Circle4life Kenia, medische hulp, crisis hulp Met de taxi van Gatundu naar Donyo, Akoth samen met mama, Circle4life Kenia

FEEST! Akoth is ontslagen uit het ziekenhuis. De orthopedisch chirurg heeft haar volledig onderzocht en de operatie is geslaagd, ze reageerde goed op de medicatie en dus was er geen reden om haar langer in het ziekenhuis te houden. Omdat ze voorlopig in het gips zal moeten blijven, moeten we iedere week terug om het gips te laten verwisselen en zal ze iedere week opnieuw bekeken worden. Kleine Akoth was zo blij. En voor het eerst in haar leventje in een taxi gezeten:)
Omdat ze thuis geen goed bed heeft, krijgt ze vandaag een nieuw bed met een goed matras zodat ze goed kan liggen. Ook krijgt ze via onze fysiotherapeut een looprek en gaan we vrijdag starten met de fysiotherapie. Een lange, lange weg te gaan maar de toekomst ziet er goed uit!
Dankzij uw hulp hebben we Akoth weer een toekomst kunnen bieden en werken we aan een volledig herstel. Onze dank hiervoor!

Tags: