En we zijn begonnen...

afbeelding van Ellen

Moeilijk begaanbaar, zwaar werk en de start van de bouw, family empowerment, home construction Mithini Kenya Moeilijk begaanbaar, zwaar werk en de start van de bouw, family empowerment, home construction Mithini Kenya Moeilijk begaanbaar, zwaar werk en de start van de bouw, family empowerment, home construction Mithini Kenya Moeilijk begaanbaar, zwaar werk en de start van de bouw, family empowerment, home construction Mithini Kenya

We zijn begonnen!
De bouwmaterialen voor de bouw van het nieuwe huis voor papa Mundia zijn met veel pijn en moeite op zo'n 600 meter afstand van zijn huisje gelost. De weg naar het huis was door de overvloedige regen van de afgelopen weken zo slecht dat woensdag de vrachtwagens vast kwamen te zitten en donderdag na een nieuwe poging op een flinke afstand moest stoppen. Vandaag is er een handkar gehuurd en sterke mannen om Mundia te helpen om alles naar de plek van bestemming te krijgen. Een enorm zware klus maar het gaat lukken! Zelfs de kinderen zijn opgetogen en vermaken zich prima.
Morgen gaat de fundi starten met de fundering voor het nieuwe huis!
Wordt vervolgd....

Heb je nog niet gedoneerd en wil jij Mundia ook een fijne kerst bezorgen? Help hem dan en maak je donatie over naar NL12INGB0005368172 t.n.v. Stichting Circle4life o.v.v. Mundia's Kerst of gebruik de 'online doneren' knop links in het menu.
De opbrengst wordt gebruikt voor de bouw van het nieuwe huis voor de alleenstaande papa en vier kinderen!

Hartelijk dank!

Tags: