Een huis met een dak

afbeelding van Ellen

Een nieuw huis, een nieuw leven, Mundia en kids, Circle4life Kenia Een nieuw huis, een nieuw leven, Mundia en kids, Circle4life Kenia Een nieuw huis, een nieuw leven, Mundia en kids, Circle4life Kenia De laatste loodjes, nieuwe huis bijna klaar, Mundia en kids, Circle4life Kenia De laatste loodjes, nieuwe huis bijna klaar, Mundia en kids, Circle4life Kenia

Het huis is klaar! Na een paar heel intensieve weken van bouwen en afwerken is gister het project afgerond. De deuren en luiken zijn geplaatst en de bedden verhuisd van het oude hutje naar het nieuwe huis. (Een kozijn moet nog vervangen worden omdat het nieuwe hout door de regen te nat was om te verwerken en tijdelijk een oud kozijn opgevuld met doeken is geplaatst) Wat een feest voor de kids.
Voor het eerst slapen in hun stapelbed op een cementvloer in plaats van op oude kleding op de zandgrond.
Vandaag troffen we alleen de kids aan bij hun oma. Papa Mundia was op zoek naar werk. Volgende keer hopen we de binnenkant te laten zien!
Owen en Daniel hebben ook hun schooluniformen en schoolschoenen ontvangen en kunnen bijna niet wachten tot het maandag is en ze naar school mogen!
Mede door jullie hulp hebben we dit mogelijk kunnen maken. Onze dank hiervoor!

Tags: