Corona-tijd: extra voedsel, water en zeep

afbeelding van Ellen

Jerry cans voor de levering van water, corona-tijd, Kenia, rurale gebieden, Circle4life Lege pannen, geen voedsel, actie Circle4life voedseldonatie, water en zeep, corona-tijd Kenia

In de hele wereld worden mensen hard geraakt door de coronacrisis. Zeker de mensen binnen de projecten van Circle4life in Kenia.
De maatregelen die door de overheid daar zijn afgekondigd raken juist deze gezinnen met kinderen in de rurale gebieden, onze werkgebieden. Het weinige geld dat ze verdienden met tijdelijke baantjes is weggevallen en daardoor is het leed niet te overzien.
Margarete, onze maatschappelijk werkster, heeft al ‘onze’ gezinnen (op een veilige manier) bezocht om te inventariseren en hen in te lichten over de situatie. Ze heeft beelden uit Europa laten zien om hen ervan te overtuigen hoe ernstig het virus kan zijn.

We hebben de voedselpakketten aan onze gezinnen moeten verdubbelen. En, mede voor de hygiƫne, extra schoon (drink-)water beschikbaar gesteld. Dat is hard nodig om het virus bij hen weg te houden. Als het eenmaal toeslaat, is het leed namelijk niet te overzien.
Blijf maar eens bij elkaar uit de buurt als je met acht personen in een hutje van drie bij drie meter woont.

De komende maanden zullen we deze extra maatregelen voortzetten en dat kost veel geld. En zeker zo’n kleine organisatie als Circle4life voelt dat. Daarom hebben we uw hup nodig.

Iedere Euro is welkom en daarmee maak je echt een verschil voor de mensen die 100% afhankelijk zijn van ons. Iedere euro komt daar terecht waar het het hardst nodig is, omdat we nauwelijks overheadkosten hebben.

Help je mee?

Circle4life heeft de ANBI status waardoor giften fiscaal aftrekbaar kunnen worden. Mogen we op u rekenen in deze moeilijke tijd?

NL12INGB0005368172 t.n.v. Stichting Circle4life

Tags: