Help! GEEN DINER

afbeelding van Ellen

Circle4life sponsordiner Maggie Blue 2019  Ons C4L team bij Maggie Blue 2019 Bedankt 2019 ... op naar 2021 Het C4L team Cafe Restaurant Aaltje 2019 De AH prosecco bij Aaltje Weesp - sponsordiner 2019

Met pijn in ons hart hebben wij na overleg moeten besluiten dat de sponsordiners dit jaar niet doorgaan. Het succes van vorig jaar bij Maggie Blue en Cafe Restaurant Aaltje krijgt dus dit jaar geen vervolg. Ook het geplande Wijnmakersdiner bij Restaurant ’s Molenaars zal geen doorgang vinden.
Dat is jammer, omdat het niet alleen goed voor onze stichting is, maar vooral omdat de avonden meer dan gezellig zijn. Het niet doorgaan van dit soort activiteiten en de annuleringen van onze activiteiten op scholen en markten/braderie├źn treft ons uiteraard ook financieel. En dat juist in een periode waarin wij, als stichting, meer uitgaven hebben om de mensen in onze projecten door deze moeilijke periode te leiden. Kinderen gaan niet naar school, baantjes worden steeds schaarser en de hygi├źne moet omhoog. Ook de kosten voor het reizen zijn enorm gestegen.
Daarom willen we u vragen of u (een deel) van de uitgaven die u anders aan het sponsordiner zou besteden, aan ons wilt doneren. En dan beloven we u dat we in voorjaar 2021, zodra het weer mogelijk is, samen met Maggie Blue, Aaltje en ‘s Molenaars weer een gezellige avond voor u gaan organiseren.
Wilt u ons helpen, maak dan uw bijdrage over naar NL12INGB0005368172 t.n.v Stichting Circle4life o.v.v. geen diner 2020.
Stichting Circle4life heeft de ANBI status waardoor uw giften fiscaal aftrekbaar kunnen worden. Helpt u mee aan onze actie “GEEN DINER"?

 

Tags: