Een Huis Voor Josephine

afbeelding van Ellen

Josephine en haar twee kindjes voor het kleihutje, Circle4life Kenia De baby slaapt op oude kleren op een vochtige kleigrond, Circle4life Kenia, crisishulp, home construction Josephine in haar zelfgebouwde hutje, zo lek als een mandje, Circle4life Kenia, crisishulp, home construction

We hebben u hard nodig! Als ik ergens een hekel aan heb is het om geld te vragen maar één grote troost we vragen het niet voor onszelf.
Doordat sponsordiners, andere sponsoracties en markten ook in 2021 geen inkomsten gaven door alle Covid-19 beperkingen hebben we keuzes moeten maken terwijl de vraag om hulp blijft komen.
Zo hebben we sinds kort de 24-jarige Josephine in ons programma. Een jonge alleenstaande moeder van 2 kindjes (5 en 1,5 jaar). Josephine woont op de compound van haar ouders. Haar moeder is al jaren geleden overleden en haar vader, die haar zou helpen met het bouwen van een huisje voor haar en de kinderen, overleed plotseling. Uit wanhoop heeft ze op haar deel van de grond een hutje gebouwd van bamboestokken en klei/poep. Slapen doen ze op oude kleding op de vochtige kleigrond in een hutje wat zo lek is als een mandje. Tijd voor actie! Deze week willen we starten met de bouw van een stenen eenkamerhuisje met betonvloer en bedden en alles wat daar bij hoort.
En zo ontstond het idee om uw hulp in te roepen. Tenslotte zijn er geen sponsordiners waar we haar als doel konden kiezen.
Wilt u ons helpen om samen voor Josephine een huisje te bouwen zodat haar kindjes in een dicht huis en in een normaal bed kunnen slapen.
En oh ja... we starten deze maand ook met een voedselpakket en zorgen dat de kleine Dickson na de vakantie naar school kan!
Voor hen, door u, met ons!

NL12INGB0005368172 tnv Stichting Circle4life ovv 'GeefJosephineEenHuis'

#Circle4life #ruralarea #crisisaid #singlemom #kenia #homeconstruction

Tags: