Een jeugd vol ellende

afbeelding van Ellen

Circle4life, crisishulp, misbruik, alleenstaande moeder, Kenia, rurale gebieden Circle4life, crisishulp, misbruik, alleenstaande moeder, Kenia, rurale gebieden Circle4life, crisishulp, misbruik, alleenstaande moeder, Kenia, rurale gebieden Circle4life, crisishulp, misbruik, alleenstaande moeder, Kenia, rurale gebieden

Ze verloor haar moeder op jonge leeftijd en werd samen met haar zussen slachtoffer van misbruik. Ze werden weggehaald thuis en via een rescue centre kwamen de vier meisjes in een opvanghuis. Hier gingen ze naar de basisschool en daarna hield het op. Ze ging terug naar haar vader en stiefmoeder maar werd weggestuurd. Haar jonge leven is getekend door misbruik en mishandeling. Ze wist te ontsnappen en vecht voor een betere toekomst voor haar kinderen. Door haar tijdelijke baantjes verdient ze net genoeg om de huur van een kleine kamer te betalen. Alleen voor haar oudste dochter wist ze de schoolkosten tot 2020 te betalen.
We gaan haar helpen, natuurlijk.
Bedden met alles wat er bij hoort maar ook een maandelijks voedselpakket en hulp bij de schoolkosten. En we gaan kijken naar mogelijkheden voor een beroepsopleiding zodat ze straks echt aan hun toekomst kan werken.


#Circle4life #crisisaid #abuse #kenya #singlemom #forabetterfuture #forherwithyouthroughus

Tags: