Litha (10 maanden) - help dit kleine meisje om te overleven

afbeelding van Ellen

Litha, geboren 13-01-2022 met gaatje in haar hart, Circle4life, medical aid, Kenia

Help dit kleine meisje om te overleven!
Litha is een prematuur kindje. Geboren op 13 januari 2022 na een problematische zwangerschap van 7 maanden, samen met haar tweelingbroertje. Bij de controle werd geconstateerd dat het met één van de kindjes niet goed ging en is er een spoed keizersnede uitgevoerd. Haar broertje was 2,5 kg en in orde maar met Litha ging het na de bevalling niet goed. Zij woog 2 kg en huilde niet waardoor haar longetjes niet goed openden en ze direct aan het zuurstof gelegd werd voor drie weken.
Na haar ontslag uit het ziekenhuis leek het goed te gaan maar met 3 maanden was zij zo benauwd en ziek. Er werd longontsteking vastgesteld en een luchtweginfectie. De voorgeschreven medicijnen en voeding hielpen niet. Haar ontwikkeling loopt enorm achter op haar broertje. Lichamelijk is zij pas drie maanden terwijl ze inmiddels tien maanden is. Het ziekenhuis stuurde haar door naar het KNH (Kenyatta National Hospital) waar ze door een kinderarts en hartchirurg is onderzocht. Er zijn rontgenfoto's gemaakt die uitwezen dat een hartoperatie nodig is voor Litha om te overleven. De ouders wonen in ruraal gebied en zijn niet in staat deze kosten op te brengen. Zonder operatie zal ze niet overleven.
Wij willen de kleine Litha uiteraard een kans geven op een toekomst en haar operatie laten uitvoeren. Maar daar is geld voor nodig. Veel geld.
Willen jullie ons helpen om de kleine Litha op weg te helpen naar genezing en een toekomst!
Iedere donatie is meer dan welkom op NL12INGB0005368172 tnv Stichting Circle4life ovv Litha.

De foto is met toestemming van de ouders geplaatst!

Circle4life heeft de ANBI status waardoor je giften fiscaal aftrekbaar kunnen zijn.

#circle4life #heartsurgery #KNH #ruralarea #babyLitha #emergencyoperation #medical aid

Tags: