Eindelijk een echt bed

afbeelding van Ellen

Grace kinderen, matrassen en bedden, Circle4life, crisishulp, Kenia, ruraalgebied Grace kinderen, matrassen en bedden, Circle4life, crisishulp, Kenia, ruraalgebied Grace kinderen, matrassen en bedden, Circle4life, crisishulp, Kenia, ruraalgebied Grace kinderen, matrassen en bedden, Circle4life, crisishulp, Kenia, ruraalgebied

Grace viel als 10-jarig meisje, na een epileptische aanval, in het vuur waardoor de linkerkant van haar lichaam ernstig verbrandde en haar linkeronderarm onder haar elleboog geamputeerd moest worden. De ziekte en handicap maakten haar extra kwetsbaar en zij werd met regelmaat misbruikt door een familielid. Hierdoor raakte ze zwanger maar haar moeder weigerde om de man aan te geven bij de politie omdat hij familie was en zo zei ze 'familie verlink je niet'. Grace vluchtte en vond een veilige plek. Beviel op 15-jarige leeftijd van haar eerste kind. Ze trouwde en kreeg nog twee kinderen. Een kort huwelijk door het alcohol- en drugsgebruik van haar man en de mishandelingen. Weer vluchtte ze, nu met haar kinderen. Door haar handicap is het erg moeilijk om werk te vinden en het wassen van kleren voor anderen is zo ongeveer het enige wat lukt met één arm. Met haar drie kinderen is het dan ook overleven.
Gister hebben we bedden gedoneerd met alles wat erop en bij hoort. Voor het eerst in hun leven sliepen de kinderen in een echt bed!
Dankzij uw steun kunnen wij dit mogelijk maken! Er zijn nog veel meer kwetsbare moeders en kinderen die onze hulp nodig hebben.
Wil je helpen? Iedere donatie is welkom op NL12INGB0005368172 t.n.v . Stichting Circle4life ovv Bed

#Circle4life #kenia #kenya #crisishulp #crisistijd #ruralarea #singlemom #epileptic #vulnerable #bedsandbeddings #charity

Tags: