Ambassadeurs

Gerard van Gemert is in het dagelijks leven logistiek manager bij Mavom B.V. en schrijft daarnaast kinderboeken. De boekenseries De Voetbalgoden, De Hockeytweeling, Kief de goaltjesdief, De stoere Hockeybende, prentenboekserie De Voetbalbengels en een aantal delen uit de Geheim serie zijn populaire boeken van zijn hand en zijn inmiddels vertaald naar meerdere talen. Daarnaast zijn een aantal young adult boeken verschenen, de serie Eilandgeheimen maar ook een jeugdboek over de hedendaagse problematiek met betrekking tot de vluchtingen, Ademloos, wat het verhaal vertelt van een jongen uit Syrie. Ook zijn inmiddels 2 delen uit de trilogie over Onesmus, een Keniaanse jongen die droomt van een toekomst als prof voetballer verschenen. Deze verhalen zijn gebaseerd op situaties en ervaringen vanuit het werk van stichting Circle4life.

Gerard zet zich in als ambassadeur voor stichting Circle4Life.

voor meer informatie over zijn boeken: http://www.gerardvangemert.nl

 

Peter Willemse is in het dagelijks leven CEO van e-Con LLC, een IT bedrijf wat wereldwijd CPQ oplossingen (ook bekend als sales- en product configuratoren) verkoopt en implementeert. Daarnaast is Peter actief als commissaris ICT binnen het hoofdbestuur van de Nyenrode Alumni VCV en board member bij de Deense organisatie Pipol. Peter is getrouwd en heeft drie kinderen.

Peter zet zich in als ambassadeur voor stichting Circle4Life.

voor meer informatie over e-Con: http://www.e-consolutions.com

of via http://www.linkedin.com/in/peterwillemse

 

Tayfun OzcanTayfun Ozcan is Enfusion Wereldkampioen Kickboksen in de gewichtsklasse tot 72,5 kilo uitkomende namens Siam Gym in Valkenswaard. Hij heeft besloten zich actief in te gaan zetten voor stichting Circle4life. Tayfun ligt deze keuze toe: Binnen mijn sport is het beschikken over een gezond lichaam, optimale voeding en balans in je leven vanzelfsprekend, een noodzaak om te presteren. Helaas is het zo dat veel mensen om ons heen nog niet eens beschikken over de meest elementaire voorzieningen zoals schoon drinkwater of een dak boven hun hoofd. Via een bekende hoorde ik over Circle4life en hoe deze stichting zich met al het mogelijke inzetten om het leven van de armsten in onze maatschappij wat draaglijker te maken. Ik besloot meteen dat ik me hiervoor wilde gaan inzetten

Tayfun zet zich in als ambassadeur voor stichting Circle4life

Voor meer informatie over Siam Gym: http://www.siam-gym.nl

of via de Facebook pagina van Tayfun: https://www.facebook.com/Tayfun-Turbine-Ozcan