Business Circle

'De vrienden van de Business Circle4Life' is een groep bedrijven die Circle4Life sponsoren door maandelijks* een bedrag te doneren.
 
Bijna dagelijks zien we op televisie of op internet de erbarmelijke toestanden in ontwikkelingslanden. Op het moment dat we het zien, willen we er allemaal iets aan doen. Denkt u wel eens in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen hoe u daar uw steentje aan bij kan dragen? Maar vraagt u zich ook af wat er mee gedaan wordt en waar het blijft? Het antwoord op die vraag geven wij u nu: word Vriend van de 'Business Circle4Life’ en doneer naar keuze per maand, per kwartaal of per jaar een bedrag.
Tezamen met de sponsoracties die Circle4Life regelmatig opzet en de hulp van de Vrienden van de ‘Cirkel van 100 kunnen we kinderen en hun gezinnen in Afrika helpen door middel van tijdelijke ondersteuning.
 
Wij, als Stichting Circle4Life, garanderen dat iedere euro goed besteed wordt, wij willen klein blijven en om dit te kunnen blijven garanderen, zullen wij u via blogspotberichten en nieuwsbrieven op de hoogte houden van alle acties en vorderingen. Eenmaal per jaar zal er een financieel jaarverslag worden gemaakt. En… Circle4Life is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling waardoor uw giften fiscaal aftrekbaar kunnen worden.
Word lid en meld u aan voor een kind als Peter, een jongetje van tien wiens gezin met negen kinderen nu in een huis woont met een dak zonder gaten, een huis met een deur, in een normaal bed slaapt en weer naar school kan. We hebben zijn ouders geleerd zelf groente te verbouwen en kleinvee te houden. Maar wat nog belangrijker is: ze zijn nu in staat zichzelf te redden, voor voldoende eten te zorgen en de kinderen naar school te laten gaan. Gewoon met een klein beetje hulp.

Word lid voor een kind als Douglas …… Word lid voor een kind als Felix…..
Vul het sponsor formulier in en meld u aan! Word vriend van de Business Circle4Life!
 
Voor hen, door u, met ons!

*maandelijks/per kwartaal/per jaar