Cirkel van 100

Logo Cirkel van 100De Cirkel van 100 is een groep particuliere sponsors die stichting Circle4Life sponsort en maandelijks een bedrag vanaf € 5,00 overmaakt naar de rekening van Circle4Life.
Samen met de vrienden van de Business Circle, een groep van bedrijven die maandelijks sponsort, werkt Circle4Life aan een toekomst voor kansarme en hulpbehoevende kinderen en gezinnen in Afrika.

Bijna dagelijks zien we op televisie of op internet de erbarmelijke toestanden in ontwikkelingslanden. Op het moment dat we het zien, willen we er allemaal iets aan doen. Maar als je geld geeft aan een goed doel, vraag je je af wat er mee gedaan wordt en waar het blijft. De vraag blijft dus: Hoe kun je het beste helpen? Door je als sponsor aan te melden en vriend te worden van de ‘Cirkel van 100’! Als het ons lukt om minimaal 100 vrienden te vinden, kunnen we gezinnen met kinderen in Afrika het gevoel geven of ze de staatsloterij hebben gewonnen. Samen met de Business Circle en door middel van sponsoracties hopen we dit te bereiken.

Wij, als Stichting Circle4Life, garanderen dat iedere euro goed besteed wordt, wij willen klein blijven en om dit ook te kunnen blijven garanderen, zullen wij jullie via algemene berichten en nieuwsbrieven via onze site en facebook op de hoogte houden van alle acties en vorderingen. Eenmaal per jaar zal er een financieel jaarverslag worden gemaakt. En… Circle4Life is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling en heeft de ANBI status sinds 30 november 2011. Hierdoor kunnen je giften fiscaal aftrekbaar worden. 

Vul het sponsorformulier in en meld je aan.
Word lid voor een kind als Peter, een jongetje van tien wiens gezin met negen kinderen nu in een huis woont met een dak zonder gaten, een huis met een deur, in een normaal bed slaapt en weer naar school kan. We hebben zijn ouders geleerd zelf groente te verbouwen en kleinvee te houden. Maar wat nog belangrijker is: ze zijn nu in staat zichzelf te redden, voor voldoende eten te zorgen en de kinderen naar school te laten gaan. Gewoon met een klein beetje hulp.
Word lid voor een kind als Douglas …… Word lid voor een kind als Felix……
  
Word vriend van de Cirkel van 100 en sponsor van stichting Circle4Life!

Voor hen, door u, met ons!