Eenmalig sponsor worden

 

Logo Circle4Life eenmalig sponsorBijna dagelijks zien we op televisie of op internet de erbarmelijke toestanden in ontwikkelingslanden. Op het moment dat we het zien, willen we er allemaal iets aan doen. Maar als je geld geeft aan een goed doel, vraag je je af wat er mee gedaan wordt en waar het blijft.
Stichting Circle4Life garandeert dat iedere gedoneerde euro in Afrika besteed wordt aan degene die het nodig hebben. We willen klein blijven om dit ook te kunnen blijven garanderen. Via blogberichten en nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van alle acties en vorderingen. Eenmaal per jaar zal er een financieel jaarverslag worden gemaakt. En… Circle4Life is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling en heeft de ANBI status sinds 30 november 2011. Hierdoor kunnen je giften fiscaal aftrekbaar worden.
 

Doneer voor een kind als Peter, een jongetje van tien wiens gezin met negen kinderen nu in een huis woont met een dak zonder gaten, een huis met een deur, in een normaal bed slaapt en weer naar school kan. We hebben zijn ouders geleerd zelf groente te verbouwen en kleinvee te houden. Maar wat nog belangrijker is: ze zijn nu in staat zichzelf te redden, voor voldoende eten te zorgen en de kinderen naar school te laten gaan. Gewoon met een klein beetje hulp.


Doneer voor een kind als Douglas …… Doneer voor een kind als Felix……

Wil je helpen om kwetsbare en hulpbehoevende kinderen en hun families in Afrika een een toekomst te bieden, maar wil je niet de verplichting om iedere maand of kwartaal te doneren?
Ook dat kan. Je kunt als eenmalig sponsor je donatie overmaken naar rekening NL12INGB0005368172 t.n.v. Circle4Life. Het minimale bedrag is € 5,00 i.v.m. kosten die aan overschrijvingen zijn gebonden. Klik hier voor het invullen van het sponsor formulier. 


Help mee te bouwen aan een toekomst voor kinderen en gezinnen in Afrika!

Voor hen, door u, met ons!