Update activiteiten Circle4life Kenia - Nieuwsbrief 24 - december 2018

afbeelding van Ellen

24 december 2018… de meeste bedrijven zijn al gesloten, terwijl de winkels overuren draaien. Er werd dit jaar meer geld uitgegeven aan kerstpakketten dan vorig jaar. En het is de dag dat de kerstmenu’s met veel gepuzzel worden samengesteld!
Wij zijn niet anders gewend, maar hoe anders gaat dat in de gebieden waar Stichting Circle4life actief is. Vandaag is maatschappelijk werkster Mararete Njeri druk bezig om de gezinnen die maandelijks gesteund worden van een voedselpakket te voorzien. In zo’n basispakket zitten o.a. levensmiddelen als bonen, rijst, kookolie en meel maar ook zeep en lucifers zodat zij in ieder geval deze kerst voor hun kinderen kunnen koken! En daar heeft u aan meegeholpen. Maar als u de komende dagen geniet van de kerstdis kan het geen kwaad om er even bij stil te staan hoe bevoorrecht we zijn dat onze wieg op dit deel van de aarde stond.

In de bijlage vindt u de laatste nieuwsbrief voor dit jaar. We hopen dat u deze met veel plezier zult lezen en danken u voor uw steun in het afgelopen jaar! Samen met u hebben we weer veel kinderen en gezinnen op weg kunnen helpen naar dat kleine lichtpuntje in het donker!

Wij wensen u fijnae kerstdagen toe en een goed en gezond 2019 waarin we met uw hulp weer veel mooi werk hopen te mogen verrichten!

Warme kerstgroet!

Tags: