Het Groot Alphens Dictee 13 maart 2014

afbeelding van Ellen

Groot Alphens Dictee 2014, Goede doelen, Circle4life, stichting, kansarme vrouwen en kinderen Kenia, Francisca BaringoHet Groot Alphens Dictee wordt jaarlijks gehouden door de Soroptimist International Club Alphen aan den Rijn voor het goede doel. Dit jaar zal het gehouden worden op donderdag 13 maart 2014
Het inschrijfgeld en tegelijkertijd de bijdrage aan het goede doel, bedraagt € 25,- voor individuele deelnemers.
Als team kun je mee doen voor € 100,- tot 5 personen. Je kunt je als team in 1 keer aanmelden.
Ook als je niet meedoet, kun je uiteraard wel het goede doel steunen. Maak dan een bijdrage over naar NL41ABNA056.91.76034 van Soroptimist International Club Alphen.
Ook als bedrijf kun je sponsoren en voor € 200 wordt uw logo op de website, de beamer in de zaal en de deelnemersmappen afgebeeld. Mail hiervoor naar soroptimistalphenaandenrijn@gmail.com.

Goede doelen voor het jaar 2014 zijn: Stichting Circle4life, een Alphense stichting die zich inzet voor kansarme en hulpbehoevende kinderen en gezinnen in Afrika en ‘Samenspraak’ een initiatief wat zich inzet voor het helpen van anderstaligen met onze taal en gewoontes.

Zaal Open: 19.15 uur (koffie staat klaar)
Welkomstwoord: 19.45 uur door onze voorzitter
Aanvang dictee: Stipt om 20.00 uur
Locatie: Aula Groene Hart Leerpark, Prinses Beatrixlaan 4, Alphen aan den Rijn

Wil je je aanmelden of meer informatie ga dan naar de website http://www.grootalphensdictee.nl/ of klik op het pdf bestand, hierop vindt u alle informatie terug.
Oefenen kan ook via de dictees van de afgelopen jaren. Ook deze zijn op de website terug te vinden!
 

Tags: