Proto4life - Sponsordiner 2 juli 2014

afbeelding van Ellen

Proto sponsordiner, Proto4life, Proto Tapas Restaurant, Circle4life, opbrengst projecten Kenia

Het sponsordiner door Proto in samenwerking met Circle4life is een feit!
Op woensdag 2 juli zijn de deuren van Proto Tapas Restaurant in Alphen aan den Rijn voor het tweede opeenvolgende jaar geopend voor de gasten van Circle4life.

We hebben weer een prachtig menu samengesteld. Het is een zeer gevarieerd menu geworden en we hopen zo iedereen blij te kunnen maken. En twee drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Mocht u onverhoopt toch nog iets aan willen passen, dan kunt u dit vooraf aan mij of op de avond zelf bij het bedienend personeel melden.

De prijs hebben we gelijk kunnen houden aan die van vorig jaar en voor dit uitgebreide diner incl. drankjes betaalt u € 39,50 waarvan per gereserveerde plaats € 10 naar Circle4life gaat.

Wil je een avondje lekker en gezellig uit eten en tegelijkertijd een goed doel steunen, aarzel dan niet en meld je aan. Want of je nu met vrienden, familie, collega's of je personeel wilt komen, iedereen kan terecht. Als je bij je reservering het aantal personen en je voorkeurstijd  doorgeeft, dan krijgt je een eigen tafel toegewezen.
Je kunt kiezen uit:
18:00uur
18:30uur
19:00uur
19:30uur

Reserveringen via info@circle4life.nl, het contactformulier op de website of info@tapasproto.nl

We heten jullie graag welkom met een glaasje rosé Prosecco en wij zijn zeer verheugd dat ook dit jaar het welkomstdrankje door Albert Heijn De Aarhof gesponsord wordt!

Tags: