Proto4life - Sponsordiner 26 mei 2015

afbeelding van Ellen

De datum en het menu voor het sponsordiner staan vast!

Lieve familie Pont,  De datum en het menu voor het sponsordiner staan vast! Op dinsdag 26 mei zijn de deuren van Tapasbar Restaurant Proto in Alphen aan den Rijn voor het derde opeenvolgende jaar geopend voor de gasten van Circle4life.  In samenwerking met topkok Aleksos Baloumis en gastheer Nikos Baloumis hebben weer een zeer gevarieerd menu samengesteld, met keuze uit voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. We hopen zo iedereen blij te kunnen maken. Mocht je onverhoopt toch nog iets aan willen passen, of

Op dinsdag 26 mei zijn de deuren van Tapasbar Restaurant Proto in Alphen aan den Rijn voor het derde opeenvolgende jaar geopend voor de gasten van Circle4life.

In samenwerking met topkok Aleksos Baloumis en gastheer Nikos Baloumis hebben weer een zeer gevarieerd menu samengesteld, met keuze uit voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. We hopen zo iedereen blij te kunnen maken. Mocht je onverhoopt toch nog iets aan willen passen, of is er iets waar we rekening mee moeten houden dan kun je dit bij de reservering aangeven.

De prijs hebben we gelijk kunnen houden aan die van vorig jaar en voor dit uitgebreide diner incl. welkomstdrankje betaal je € 39,50 waarvan per gereserveerde plaats € 15,00 naar Circle4life gaat.

Wil je een avondje lekker en gezellig uit eten met vrienden of familie, of wil je je personeel in het 'Spaanse' zonnetje zetten en tegelijkertijd een goed doel steunen, aarzel dan niet en meld je aan. Als je bij je reservering het aantal personen en je voorkeurstijd doorgeeft, dan krijg je je eigen tafel toegewezen. Je kunt kiezen uit de onderstaande tijden:

18:00uur
18:30uur
19:00uur
19:30uur

Reserveringen via info@circle4life.nl of info@tapasproto.nl

We heten je weer graag welkom met een glaasje Prosecco en wij zijn erg blij dat dit welkomstdrankje ook dit jaar door Albert Heijn De Aarhof gesponsord wordt!

Komen jullie ook? We doen het voor hen, met u, door ons!
 

Tags: