Proto Sponsordiner Circle4life 1 juni 2016

afbeelding van Ellen

Proto Sponsordiner Circle4life

Pak de agenda er maar bij want het sponsordiner komt er weer aan!

Met heel veel trots kunnen we melden dat ook dit jaar het Proto4life sponsordiner georganiseerd wordt!
Op woensdag 1 juni a.s. openen de deuren van Tapasbar Restaurant Proto in Alphen aan den Rijn voor het vierde opeenvolgende jaar voor de gasten van Stichting Circle4life.

In samenwerking met topkok Aleksos Baloumis en gastheer Nikos Baloumis hebben we weer een prachtig gevarieerd menu samengesteld waarbij u een keuze hebt bij het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.
Zo is er voor iedereen iets lekkers en hopen we iedereen blij te kunnen maken. Mocht je toch nog iets aan willen passen, of is er iets waar we rekening mee moeten houden dan kun je dit bij de reservering aangeven.

De prijs hebben we gelijk kunnen houden aan die van vorig jaar en voor dit uitgebreide diner incl. welkomstdrankje betaal je € 39,50 waarvan per gereserveerde plaats € 15,00 naar Circle4life gaat.

Wil je een avondje lekker en gezellig uit eten met vrienden of familie, of wil je je personeel in het 'Spaanse' zonnetje zetten en tegelijkertijd een goed doel steunen, aarzel dan niet en meld je aan.
Als je bij je reservering het aantal personen en je voorkeurstijd doorgeeft, dan krijg je je eigen tafel toegewezen. Je kunt kiezen uit de onderstaande tijden:

18:30uur
19:00uur
19:30uur

Reserveringen via info@circle4life.nl of info@tapasproto.nl

We heten je weer graag welkom met een glaasje Prosecco en wij zijn erg blij dat dit welkomstdrankje ook dit jaar door Albert Heijn De Aarhof gesponsord wordt!

We zouden het enorm leuk vinden als jullie ook dit jaar van de partij kunnen zijn.
We doen het voor hen, met u, door ons!

Tags: