Proto sponsordiner 26 september 2018

afbeelding van Ellen

Proto Menu4life - sponsordiner 26 september 2018

Heeft u ook zo uitgekeken naar het menu en de informatie over het aanstaande sponsordiner bij Tapasbar en Restaurant Proto? Wij wel en we kunnen u verklappen dat het een geweldige avond gaat worden op woensdag 26 september a.s.

Omdat de maand juni, onze 'vaste' maand voor het sponsordiner, toch iets minder handig bleek door vakanties, hebben we dit jaar gekozen voor eind september en hopen we van harte dat u er dit jaar bij kunt zijn.
Alexandros Voula en Nikos Baloumis hebben weer een prachtig menu weten samen te stellen en ook dit jaar kunnen we de prijs gelijk houden aan de vorige jaren.
Voor € 39,50 krijgt u een prachtig, culinair drie-gangen menu en wordt het welkomstdrankje ook dit jaar weer verzorgd door Albert Heijn "de Aarhof". Het mini plateau Tapenades met brood wordt u door Tapasbar en Restaurant Proto geschonken.

Zanger/gitarist Rick Meijer zal dit jaar, samen met Ger Slomp, voor de live muziek zorgen en misschien is hij zelfs wel bereid om bij u aan tafel een speciaal lied voor u spelen.
Zo proberen we de avond ook dit jaar weer een speciaal tintje te geven en hopen we dat de weergoden ons gunstig gezind zijn zodat we heerlijk van het terras gebruik kunnen maken.
Niet getreurd als het minder goed weer is want buiten zitten bij Proto kan onder alle weersomstandigheden!

Wij hebben er zin in! Zien we u ook 26 september?
Net als de voorgaande jaren kunt u voor verschillende tijden reserveren, 18.00 uur, 18.45 uur of 19.30 uur.
Laat ons weten wat uw voorkeur heeft en wij regelen een mooie tafel voor u.
En is er onverhoopt iets wat u niet mag eten of niet lust, geef ook dit even bij uw reservering door.

U kunt u aanmelden via info@tapasproto.nl of via info@circle4life.nl Maar uiteraard kan het ook telefonisch via het reserveringsnummer van Proto op 0172 476566

We zien u graag op 26 september en heten u welkom met een koel glas Prosecco!

Tags: