KERSTKAARTEN ACTIE

afbeelding van Ellen

Kerstkaarten actie 2020, set 1, Circle4life, Erve 't Hacht, opbrengst naar projecten Kerstkaarten actie 2020, set 2, Circle4life, Erve 't Hacht, opbrengst naar projecten
Het creatieve brein achter de studio en winkel van Erve ’t Hacht, Rosanne Otter, heeft speciaal voor de feestdagen een tiental kaarten ontworpen die in samenwerking met stichting Circle4life verkocht gaan worden.
Je kunt kiezen uit twee sets van 5 kaarten voor de prijs van € 7,50 per set.
Koop je je kaarten via Circle4life dan gaat de opbrengst van de verkoop volledig naar de projecten van Circle4life in Kenia.
Doe je mee? Stuur ons een berichtje via info@circle4life.nl, een pb of stuur een WhatsApp bericht naar 06-21255603 en laat weten hoeveel en welke set(s) je graag wilt hebben. De verzendkosten komen voor jouw rekening en wij zullen het totaalbedrag uiteraard vooraf aan je laten weten. Als je naast je adresgegevens ook je mobiele nummer vermeld, dan sturen we je een tikkie voor het totaalbedrag. Afhalen mag uiteraard ook. En woon je in Alphen aan den Rijn dan willen we ze ook nog langsbrengen.

Een waanzinnig leuke samenwerking voor het goede doel. 

Leuk om te versturen maar ook om gewoon ergens in huis neer te zeten! Deze kaarten wil toch iedereen?

Verzendkosten:
1 en 2 sets € 2,95
3 tm 8 sets € 3,95
9 en 10 sets € 4,50

Tags: