Kerstkaartenactie 2021

afbeelding van Ellen

Set 1, kerstkaarten 2021, Erve'tHacht, Circle4life Set 2, kerstkaarten 2021, Erve'tHacht, Circle4life

Ze zijn er weer! na het succes van vorig jaar hebben Rosanne Otter, het creatieve brein achter de studio en winkel van Erve ’t Hacht, en Circle4life de handen weer ineen geslagen en komen we met 10 nieuwe prachtige ontwerpen van kerstkaarten die voor en door stichting Circle4life verkocht gaan worden. Kaarten die je kunt versturen maar ook als decoratie in huis kunt zetten of hangen.

Je kunt kiezen uit twee sets van 5 kaarten voor de prijs van € 7,50 per set.
Koop je je kaarten via Circle4life dan gaat de opbrengst van de verkoop volledig naar de projecten van Circle4life in Kenia.
De kaarten zullen ook via de kanalen van Erve ’t Hacht te koop zijn en via Haasbeek Herenhof te Alphen aan den Rijn (opbrengst geheel naar Circle4life).

Wij zijn enorm blij met en trots op deze super leuke samenwerking en hopen dat er weer veel sets verkocht gaan worden. Doe je mee? Stuur ons een berichtje via info@circle4life.nl,  een pb of stuur een WhatsApp bericht naar 0621255603 en laat weten hoeveel en welke set(s) je graag wilt hebben. De verzendkosten komen voor jouw rekening en wij zullen het totaalbedrag uiteraard vooraf aan je laten weten.  Als je naast je adresgegevens ook je mobiele nummer vermeld, dan sturen we je een tikkie voor het totaalbedrag. Afhalen mag uiteraard ook. En woon je in Alphen aan den Rijn dan willen we ze ook nog langsbrengen.

Deze kaarten wil toch iedereen?

p.s. we verwachten de kaarten laatste week november te verzenden/bezorgen

Tags: