Shosho Rhoda Musyoka

afbeelding van Ellen

sponsordiner Circle4life, MaggieBlue, goeddoelvdavond, RhodaMusyoka, aleenstaandeoma, 6 kleinkinderen, crisishulp

Shosho (oma) Rhoda Musyoka en haar zes kleinkinderen zijn het goededoel voor het sponsordiner op DONDERDAG 24 NOVEMBER i.s.m. MaggieBlue Alphen aan den Rijn.
Oma Rhoda (77) staat sinds december 2020 alleen voor de zorg van 6 kleinkinderen. De jongste was toen nog een kleine baby. Het is overleven want geld is er niet. Oma heeft tijdens een van haar tijdelijke baantjes een ongeluk gehad waarbij haar ogen zijn beschadigd. Door de trieste omstandigheden konden de kinderen niet meer naar school en moesten de oudste twee zorgen dat er geld voor eten kwam. Soms hadden ze dagen geen eten. Slapen deden ze op de vochtige grond op oude kleren.
Van de opbrengst van het sponsordiner zal oma Rhoda geopereerd worden aan beide ogen, wordt er een betonvloer gestort in het huisje, stapelbedden met alles wat erbij hoort gedoneerd maar ook een maandelijks basisvoedselpakket en nieuwe schooluniformen en worden de schoolkosten betaald.
Hoe meer mensen we mogen verwelkomen op 24 november hoe beter!
Dus noteer de datum. We komen binnenkort met meer info over de avond zelf en die wordt echt te gek !

#maggieblue #Circle4life #sponsordiner #24november2022 #shoshorhoda #crisisaid #goededoelen #livemuziek #fourcroynederland

Tags: