Sponsordiner 24 november 2022 - MENU - our tasty & helpfull menu

afbeelding van Ellen

Sponsordiner, 24november2022, Circle4life, MaggieBlue, FauveKok, Raymond&Martin, FourcroyNederlandBV, MartijnLutjenhuis, shoshoRhodaMusyoka

Nog een maand en dan mogen we eindelijk weer ons sponsordiner organiseren. Drie jaar lang kon het door corona geen doorgang vinden maar we zijn terug. En hoe!
Op 24 november a.s. organiseert Maggie Blue samen met Stichting Circle4life weer een sponsordiner. We hebben Martijn Lutjenhuis van Fourcroy Nederland B.V., een grote wijnimporteur, bereid gevonden ons te helpen. Zij gaan de vertrouwde gratis welkomst borrel in de vorm van een glas Prosecco verzorgen. De mooie wijnen die deze avond geschonken worden zijn Afrikaans en afgestemd op de gerechten.
De avond wordt muzikaal ondersteund door ons vertrouwde duo Martin & Raymond (oud deelnemer aan RTL's The Talent Project en muzikanten bij ons diner in 2019). Daarnaast hebben we Jazz en Soulzangeres Fauve Kok bereid gevonden ook die avond te zingen. Zij is leading lady bij de Delft Blue Big band, één van de drie dames van Firstladies en backing vocal bij The Adele Project. Het gaat dus een zeer muzikale avond worden!
Ons menu is geweldig! Met het bekende Shared Dining, waarbij het voor- en hoofdgerecht uit meerdere kleine gerechtjes bestaat (vlees, vis en vegetarisch) en die onderling gewisseld kunnen worden, maken we er een geweldig feestelijke en culinaire avond van. Zie het bijgevoegde bestand!
De prijs voor dit menu bedraagt € 42,00 excl. dranken. Ook nu wordt 50% door de eigenaren van Maggie Blue geschonken aan het project van de avond, shosho (oma) Rhoda Musyoka (77) die de zorg draagt voor 6 kleinkinderen waarvan de jongste bijna twee is. Hoe mooi is het dus dat € 21,00 per couvert naar deze oma en kinderen gaat! We hopen dan ook op een geweldige opkomst.
De leefomstandigheden van shosho Rhoda zijn ronduit slecht. Een oud eenkamer huisje met gaten in de grond, slapen op de vochtige vloer op oude kleding en soms dagen geen eten. De kinderen gaan sinds 2019 niet meer naar school omdat daar al helemaal geen geld voor is. Tijd dus om haar te helpen met een nieuwe vloer, stapelbedden, matrassen, dekens, klamboe's, een maandelijks voedselpakket maar ook schoolkleding voor de kleinkinderen en het voldoen van schoolgeld. Daarbij heeft oma bij veldwerk een ongeluk gehad waarbij er iets in haar oog is gekomen. Mede hierdoor en door ouderdomsstaar is haar zicht zeer beperkt en moet zij dringend geopereerd worden.
Wilt u genieten van een geweldig diner, een mooie avond en tegelijkertijd ons goede doel steunen, meld u dan aan.
Zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden v.w.b. allergien of i.d. laat het bij uw reservering weten dan kan de keuken daar rekening mee houden.
De inloop met welkomst drankje is om 18.30 uur
Het diner start om 19.00 uur

reserveren kan via: info@maggieblue.nl of info@circle4life.nl of via de socials van Circle4life
Adres: Maggie Blue - Hooftstraat 2 - 2406 GL  Alphen aan den Rijn

Tot 24 november! Wij beloven u dat het een geweldige avond wordt!
#fourcroynederland #Circle4life #maggieblue #sponsordiner #24november2022 #fauvekok #martinluik #raymondklaver #alleenstaandeoma #ruralarea #kenia

Tags: