Circle4life sponsordiner i.s.m. Maggie Blue Alphen aan den RIjn

afbeelding van Ellen

Circle4life sponsordiner, 23november23, MaggieBlue, RuthNthoki, Lara_Nikki, Fourcroy Circle4life sponsordiner, 23november23, MaggieBlue, RuthNthoki, Lara_Nikke, Fourcroy

Ruth Nthoki (29) en haar kinderen van 12, 7 en 2 jaar  zijn het goede doel van het sponsordiner op DONDERDAG 23 NOVEMBER bij Maggie Blue.
De leefomstandigheden van Ruth en de kinderen zijn ronduit slecht. Ze wonen in een oud eenkamer huisje met gaten in de grond en slapen op de vochtige grond op een versleten matras en oude kleding en hebben soms dagen geen eten.
Ruth werd op 15-jarige leeftijd door haar ouders uitgehuwelijkt om een grote schuld in te lossen. Een allesbehalve goede match. Hij was alcohol verslaafd en mishandelde haar. Toen Ruth hoogzwanger was van haar 3e kindje heeft hij hen in huis opgesloten en het in brand gestoken. Ruth werd gelukkig op tijd wakker en wist de deur eruit te trappen. Eenmaal buiten realiseerde ze zich dat haar twee kinderen nog binnen waren en is weer naar binnen gegaan. Ze wisten alledrie te ontkomen aan de vlammen en vluchtten. Met niets meer over huurde ze op een veilige plek een kleine ruimte voor hen en het is sinds die tijd overleven. Tijdelijk werk is nauwelijks te krijgen en de kosten voor voedsel zijn enorm gestegen. De twee oudste kinderen gaan sinds 2021 niet meer naar school.
Van de opbrengst van het sponsordiner zullen we hen helpen met bedden, matrassen, dekens en klamboe's maar ook een maandelijks voedselpakket, een energiezuinige jiko (kooktoestel) en solarlamp. Ook zullen we helpen met  schooluniformen en de schoolkosten voor de oudste twee kinderen.
Hoe meer mensen we mogen verwelkomen hoe beter en om de avond nog leuker te maken kunnen we nu al vertellen dat we een geweldige muzikale avond zullen krijgen, verzorgd door Lara Segers en Nikki Hoekstra van LARA&NIKKI MUSIC.
Komt u ook 23 november?
#Circle4life #MaggieBlue #laraennikkimusic #sponsordiner #23november2023

Tags: