Claassen, Moolenbeek & Partners - Alphen aan den Rijn

Claassen, Moolenbeek & Partners Alphen aan den Rijn
Claassen, Moolenbeek & Partners Alphen aan den Rijn

Bedrijfskundig en financieel advies

Alphen aan den Rijn is een aantrekkelijke vestigingsplek voor bedrijven vanwege de strategische ligging midden in de Randstad en de goede verbindingen via weg, spoor, lucht en water. De gemeente ligt aan de oude Rijn en is omgeven door het Groene Hart en vele plassen.

Met behulp van een groot netwerk helpen we ondernemers met de juiste partners in contact te komen. In ons netwerk zitten bijvoorbeeld de Economische Development Board Alphen aan den Rijn, de Greenport, de gemeente en de VOA (vereniging ondernemingen Alphen aan den Rijn).

Duurzaamheid is belangrijk voor de gemeente Alphen aan den Rijn. Bedrijventerrein Schans II bijvoorbeeld loopt voorop op het gebied van duurzaamheid. Gemeente, omgevingsdienst en het parkmanagement hebben zelfs een methode ontwikkeld om actief prestaties op het gebied van duurzaamheid te meten.

Bedrijfsadvies in Alphen aan den Rijn
Heb je een eigen onderneming? Dan is een heldere bedrijfsstrategie onmisbaar om jouw onderneming tot een succes te maken. Een bedrijfsstrategie ligt namelijk aan de basis bij het nemen van belangrijke besluiten die gelden voor jouw organisatie. De adviseurs van Claassen, Moolenbeek & Partners bieden jouw onderneming in de regio Alphen aan den Rijn een passend bedrijfsadvies op maat.

Claassen, Molenbeek & Partners verzorgt vanaf 2020 belangeloos het jaarverslag voor Stichting Circle4life

Website: 

https://www.cmenp.nl/alphen