Lengkeek Staalbouw

Lengkeek Staalbouw, Hoogvliet, sponsor Circle4Life

Lengkeek Staalbouw BV, onderdeel van Andus Group, is een staalbouw- en constructiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in totaalprojecten op het gebied van zowel gepland als ongepland onderhoud, plant changes en nieuwbouw en biedt eveneens ondersteuning tijdens fabricagestops.
De organisatie is voornamelijk operatief in de zware en petrochemische industrie en is gevestigd in de Botlek en de belangrijkste klanten van Lengkeek zijn derhalve veelal gevestigd in het Botlekgebied en de Europoort.
De specialisten van Lengkeek Staalbouw denken graag vanaf het eerste moment met u mee. Veelzijdigheid is deel van de kracht. Uniek binnen Lengkeek Staalbouw is de manier van afrekenen. De mogelijkheid bestaat namelijk, en wordt door onze klanten ook veelvuldig toegepast, om te verrekenen op basis van langjarige unit rate contracten.
Het actieve veiligheids- en kwaliteitsdenken is voor ons vanzelfsprekend: op elk moment, in elke fase, op alle niveaus. Uiteraard beschikken wij over een ISO 9001:2008 en VCA-P certificering.

Lengkeek Staalbouw draagt stichting Circle4Life een warm hart toe en helpt mee te bouwen aan een toekomst voor kansarme en hulpbehoevende kinderen en gezinnen in Afrika.

Website: 

http://www.lengkeek-staalbouw.nl