VIV - Verpakkings Industrie Veenendaal

Verpakkings Industrie Veenendaal, sponsor van Circle4life
Verpakkings Industrie Veenendaal, sponsor van Circle4life, Paul Munyau

De kunst van het verpakken is ervoor zorgen dat uw producten in een goede verpakking bij uw klant aankomen. Wij beheersen deze kunst als geen ander en zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal voor alle denkbare producten. Verpakkingsmateriaal dient niet alleen als bescherming van uw product. Doordat vele materialen kunnen worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, zijn verpakkingen ook doeltreffende communicatiedragers.

Ons assortiment verpakkingsmaterialen bestaat uit een groot aantal standaard verpakkingen welke u gemakkelijke en snel via onze webshop kunt bestellen. Onder deze standaard verpakkingen vallen onder andere pakpapier, dozen, omsnoeringsmaterialen, beschermende verpakkingen en rekfolie. Naast het standaard assortiment zijn wij ook gespecialiseerd in het vervaardigen van custom-made verpakkingsmateriaal. 

Verpakkings Industrie Veenendaal is sponsor van Circle4life en heeft bijgedragen aan de verpakking van de rolstoel voor Paul Munyau, het zesjarige spastische jongetje. 

Website: 

http://www.viv.nl