Y&O Freight Logistics B.V.

Y & O Freight Logistics B.V. is een onafhankelijke en betrouwbare partner voor het vervoer van uw goederen. Dat kan per luchtvracht, zeevracht of over land. Y & O is uw partner in een veelomvattende en competitieve samenwerking met agenten. Uw product wordt met de grootste zorg vervoerd, wereldwijd. Wij bieden een groot assortiment aan services op een professioneel niveau.

Y & O  is een onafhankelijke organisatie met verschillende disciplines, volledig gespitst op maatwerk, kwaliteit en service gecombineerd met competitieve prijzen.
Uw logistiek is bij ons in goede handen gezien onze flexibiliteit gedurende onze operationele werkzaamheden, waarbij vaak snel en adequaat gehandeld moet worden in uw belang. Y & O Freight Logistics B.V. heeft een open en directe communicatie richting de markt. 

Y&O zet zich regelmatig in om zendingen voor Circle4Life naar Kenia te vervoeren, in te klaren en af te handelen. Door hun betrokkenheid heeft Circle4Life al vele kindertehuizen, gezinnen en kinderen kunnen helpen.

Website: 

http://www.yando.nl