Vrijwilligers

Olivier Ausems, vrijwilliger Circle4lifeOlivier Ausems

Sinds half 2010 woon ik in Alphen aan den Rijn en ben ik de buurman van Ellen van Gemert. In 2011 vertelde Ellen mij voor het eerst dat zij bezig was Circle4Life op te zetten; ik kon toen zien hoe gedreven zij daarmee bezig was.
Aangestoken door haar enthousiasme en omdat ik graag een bijdrage wilde leveren aan dit goede doel, heb ik aangeboden om als vrijwilliger webmaster en internetconsultant bij haar stichting te werken. Samen hebben we de opzet gemaakt voor een vernieuwde website en na maanden bouwen ging deze begin April 2012 live. Sindsdien is er veel gebeurd met de projecten van Circle4Life, die echt een verschil maken in het dagelijks leven van veel kinderen in Kenia en dat is nu allemaal te vinden op deze site.

Ik ben 38 jaar, getrouwd met Fleur en samen hebben wij een zoon en dochter (tweeling) en wij verwachten begin 2014 ons derde kindje. Verder werk ik bij een verzekeraar op de IT-afdeling als consultant en gaan we graag naar de Dordogne, Frankrijk om mijn familie te bezoeken en te genieten van een vakantie op de camping "Ch√Ęteau le Verdoyer" van mijn broer.

LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/olivierausems

 

Charlotte van Gemert, vrijwilliger Circle4lifeCharlotte van Gemert

In mei 2013 ben ik twee weken met mijn moeder mee geweest naar Kenia. Ik wist niet zo goed wat ik me moest voorstellen bij haar verhalen als ze weer een maand daar geweest was. Om het voor mezelf duidelijk te krijgen, wilde ik het met mijn eigen ogen zien en meemaken.
Het verraste me hoe betrokken ik me voelde bij de nieuwe projecten en dat ik me het lot van de kinderen die Circle4life ging helpen, aantrok. Het kwam ineens heel dichtbij dat zij helemaal niets hebben en wij zoveel. De kinderen in de nieuwe projecten voelen dan ook een beetje als 'mijn' kinderen en ik wil heel graag weer een keer terug om ze te zien.
De volgende trip  naar Kenia om het vervolg te zien is al gepland en ik denk niet dat dat de laatste keer is.